Timo’s Team of the Week #11 Tierlist

Timo’s Team of the Week #11 Tierlist

Gisteren is TOTW #11 uitgekomen, en Timo Maartense (@LegendFrod) heeft deze netjes op een rijtje voor je gezet!

“TOTW10 is uit! En het is de beste TOTW tot nu toe in FIFA20. Dit team heeft ook een Nederlands randje met De Vrij, Promes & Bergwijn die zijn 2e IF krijgt van het jaar. 1 Speler steekt er bovenuit, en dat is natuurlijk Sonaldo!”

 

 

De 25-jarige Timo Maartense uit Lelystad is part-time FIFA coach van Heracles eSports en geeft trainingssessies aan de spelers van Pro Players. Tijdens deze FIFA sessies geeft hij analyses, traint hij eSporters om hun spel verder te verbeteren en richt hij zich op het tactische aspect binnen de game.

Als tactisch coach is Timo dan ook veel bezig met de tactieken van spelers. “Ik verdiep me in het spel, verdiep me in de spelers en verdiep me nog meer in wat werkt op welke positie. Veel technische aspecten dus, haha. Laten we het daar op houden!

 

Timo Maartense was voorheen actief als coach bij Bundled eSports.
Ik was bij Feyenoord een heel seizoen coach van Jimmy en Jay in de eDivisie. Ik heb Jimmy één keer laten kwalificeren voor een FUT Cup in FIFA 19, en in FIFA 18 heb ik de analyses gemaakt voor Jimmy op het WK FIFA van 2018, waarin hij 5e in de poule werd, én tot een van de beste Playstation-spelers van Nederland verkozen werd.

Bij Bundled was ik op een gegeven moment niet geheel meer op mijn plek. Hier heb ik toen de keuze gemaakt om terug te gaan naar Pro Players. Pro Players hebben zich in het begin van mijn carrière over mij ontfermd als speler. Van hieruit ben ik als coach naar Bundled eSports gegaan en vanuit hier weer terug naar Pro Players, als coach. Via Pro Players ben ik als coach bij Heracles eSports terecht gekomen, en analyseer ik games van o.a. Bryan Hessing en Danny Hazebroek.”

No Comments

Leave a Reply

twintig − 7 =

Timo’s Team Of The Week #10 TierlistThe Pro Players Recruit System

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten