GA VOOR EEN ONVERGETELIJKE DAG!

FIFA TOERNOOI ORGANISEREN

We hebben 32 playstations & LED schermen beschikbaar voor jouw FIFA toernooi!
MEER INFOOFFERTE AANVRAGEN

Een FIFA toernooi organiseren doe je natuurlijk samen met Pro Players

FIFA toernooi organiseren bij jouw op locatie? Bijvoorbeeld bij een voetbalvereniging, buurthuis, studentenfeest of als privéfeest? Dat kan! Wij beschikken namelijk over al het apparatuur om een fantastisch FIFA toernooi te laten organiseren.

Om een beter beeld te schetsen, vindt je op onze events pagina een overzicht van onze standaard pakketten die wij speciaal voor u hebben samengesteld. Deze pakketten zijn geschikt voor FIFA toernooien van minimaal 16, tot en met maximaal 256 spelers. Natuurlijk zijn dit slechts standaard pakketten die jou een beter beeld geven wat uw kosten zullen zijn.

Een FIFA toernooi organiseren door Pro Players is een uitstekend en origineel idee. Zeer interactief, reuze gezellig en met een sportief tintje.

 

Pro Players zorgt voor een succesvol FIFA toernooi

Pro Players is een expert in het organiseren van FIFA 19 toernooien. Je kunt bij ons Playstations 4 en LED TV’s huren, waarmee je op een locatie naar keuze een zeer interactieve avond FIFA 19 kunt spelen. Bij een FIFA 19 toernooi wordt jouw bedrijfsfeest ongetwijfeld gezellig en zorgen de gespeelde wedstrijden voor een gezonde spanning.

 

Hoe werkt een FIFA 19 toernooi?

FIFA 19 is de nieuwste versie van de FIFA games en pas sinds eind 2017 verkrijgbaar in Europa. FIFA 19 is een levensechte voetbalsimulatie, waarmee u maar liefst 33 verschillende voetbalcompetities kunt spelen. De competities van Argentinië, Colombia en Chili zijn nieuw en zorgen voor een nieuwe dimensie aan het spel. Speel met de personages van levensechte helden en maak zoveel mogelijk doelpunten. Bepaal de juiste snelheid, kies de juiste richting en leid je tegenstander af door slimme moves en trucs. Met FIFA 19 krijgt uw bedrijfsfeest een competitieve sfeer, wat de interactie tussen uw personeelsleden stimuleert. Scoor punten met FIFA!

 

Sit back and relax, een FIFA toernooi organiseren laat je over aan Pro Players

Met meer dan 200 georganiseerde FIFA toernooien weten wij hoe het werkt!

Het voordeel van een FIFA 19 avond is dat Pro Players het toernooi verloop tot in de details alles voor je regelt. Je hoeft enkel te zorgen voor een geschikte locatie en wij zorgen voor de benodigde Playstations en LED TV’s en het verloop van het toernooi.

Heeft u een ander idee in gedachte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, wij versturen u dan een passende offerte die geheel aan uw wensen voldoet. Wij zullen er in ieder geval zeker voor zorgen dat het een onvergetelijke dag zal worden!

Pro Players wenst je alvast veel plezier met het organiseren van jouw unieke FIFA toernooi!

ALLES WORDT TOT IN DE PUNTJES GEREGELD!

FIFA TOERNOOI ORGANISEREN

WAT DEELNEMERS ZEGGEN

ESPORTERS TESTIMONIALS

MEET US

PRO PLAYERS GALLERY

EVENTS

FIFA TOERNOOI ORGANISEREN?

REACH OUT TO US

CONTACT PRO PLAYERS

Heb je een vraag, idee of suggestie? Neem vrijblijvend contact op!

Office:

Nicolaas Pieckstraat 11
5014 HE, Tilburg
The Netherlands

Phone:

+31(0)6 41458700