Een FIFA toernooi organiseren doe je natuurlijk samen met Pro Players!

FIFA toernooi organiseren bij jouw op locatie? Bijvoorbeeld bij een voetbalvereniging, buurthuis, studentenfeest of als privéfeest? Dat kan! Wij beschikken namelijk over al het apparatuur om een fantastisch FIFA toernooi te laten organiseren.

Om een beter beeld te schetsen, vindt je op de offerte pagina een overzicht van onze standaard pakketten die wij speciaal voor u hebben samengesteld. Deze pakketten zijn geschikt voor FIFA toernooien van minimaal 16, tot en met maximaal 128 spelers. Natuurlijk zijn dit slechts standaard pakketten die jou een beter beeld geven wat uw kosten zullen zijn.

ppeventsEen FIFA toernooi organiseren door Pro Players is een uitstekend en origineel idee. Zeer interactief, reuze gezellig en met een sportief tintje.

Pro Players zorgt voor een succesvol FIFA toernooi

Pro Players is een expert in het organiseren van FIFA 17 toernooien. Je kunt bij ons Playstations 4 en LCD TV’s huren, waarmee je op een locatie naar keuze een zeer interactieve avond FIFA 17 kunt spelen. Bij een FIFA 17 toernooi wordt jouw bedrijfsfeest ongetwijfeld gezellig en zorgen de gespeelde wedstrijden voor een gezonde spanning.

Hoe werkt een FIFA 17 toernooi?

FIFA 17 is de nieuwste versie van de FIFA games en pas sinds eind 2016 verkrijgbaar in Europa. FIFA 17 is een levensechte voetbalsimulatie, waarmee u maar liefst 33 verschillende voetbalcompetities kunt spelen. De competities van Argentinië, Colombia en Chili zijn nieuw en zorgen voor een nieuwe dimensie aan het spel. Speel met de personages van levensechte helden en maak zoveel mogelijk doelpunten. Bepaal de juiste snelheid, kies de juiste richting en leid je tegenstander af door slimme moves en trucs. Met FIFA 17 krijgt uw bedrijfsfeest een competitieve sfeer, wat de interactie tussen uw personeelsleden stimuleert. Scoor punten met FIFA!

fifa toernooi organiseren

Sit back and relax, een FIFA toernooi organiseren laat je over aan Pro Players

Met meer dan 200 georganiseerde FIFA toernooien weten wij hoe het werkt!

Het voordeel van een FIFA 17 avond is dat Pro Players het toernooi verloop tot in de details alles voor je regelt. Je hoeft enkel te zorgen voor een geschikte locatie en wij zorgen voor de benodigde Playstations en LCD TV’s en het verloop van het toernooi.

Heeft u een ander idee in gedachte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, wij versturen u dan een passende offerte die geheel aan uw wensen voldoet. Wij zullen er in ieder geval zeker voor zorgen dat het een onvergetelijke zal worden!

Pro Players wenst je alvast veel plezier met het organiseren van jouw unieke FIFA toernooi!

Ja, ik wil een FIFA event organiseren!